Привітання жінкам підприємства з нагоди Міжнародного жіночого дня.

Привітання жінкам підприємства  з нагоди Міжнародного жіночого дня.

Шановні заводчанки!

Від керівної ланки «Першого київського машинобудівного заводу» та себе особисто прийміть найтепліші вітання з нагоди Міжнародного жіночого дня!

Цей весняний день несе у світ ніжність і красу, адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, – пов’язане з жінками.         Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ. Завдяки вашій природній силі, насназі та терпінню з віку у вік продовжується рід людський на землі. Ви є втіленням любові, вірності, ніжності, материнського тепла, ваша виваженість і мудрість є запорукою миру і злагоди.

Наш завод завжди славився працелюбними, красивими, відданими рідному колективу, працівницями. І ніякі перешкоди не можуть спинити наших заводчанок, щоб довести, що вони є найкращими на своїй ділянці роботи.

Безумовно, що вашою надійною опорою завжди будуть улюблений чоловік, здорові діти та дружна родина. Миру Вам, прихильності долі, щастя й радості на довгі й щасливі літа! Нехай ваше невичерпне багатство – одвічна жіноча мудрість, вміння розуміти і підтримувати, дарувати віру і любов розквітає новими барвами, наперекір усім перешкодам.  А ми, чоловіки, не втомлюватимуся захоплюватися жіночим вмінням прощати, любити й чекати!

Т.в.о. Генерального директора

АТ «Перший київський машинобудівний завод»

Валерій Заєц