Привітання жінкам підприємства з нагоди Міжнародного жіночого дня.

Привітання жінкам підприємства з нагоди Міжнародного жіночого дня.

Шановні жінки!

З першими теплими промінцями сонця на початку березня приходить у наші родини особливий настрій пов’язаний з пробудженням природи після холодної зими. Весна дарує нам додатковий оптимізм та надію на краще життя. А ще в ці дні  лунають найтепліші слова на адресу Жінки!

Віки і тисячоліття світової історії осяяні жіночою мудрістю та ніжністю, чарівністю та красою. І тільки завдяки вашій життєвій силі, насназі та довготерпінню з віку у вік продовжується рід людський на землі. Матір, сестра, кохана – жіноча присутність супроводжує нас до останнього подиху. І якщо краса порятує світ, то це буде ваша краса.

Дорогі наші жінки, найпривабливіші і найдорожчі! Любі наші дружини, дочки, матері, тещі, подруги і всі-всі представниці прекрасної статі! Вітаємо вас з Міжнародним жіночим днем! Бажаємо всім вам, щоб ваші серця належали тим, хто любить і обожнює вас, щоб кожен день Ви відчували турботу, відданість, вірність, допомогу і підтримку! Кохайте самі і будьте завжди коханими, залишайтеся такими ж неповторними, ніжними і теплими!

Беззаперечно, що Ви – найдорожче, що є в житті чоловіків. Охоронниці домашнього вогнища, берегині роду людського, Ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи від покоління до покоління українські традиції високої духовності, культури, працьовитості. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса – вселяє віру в майбутнє.

У цей святковий день чоловічий колектив «Першого київського машинобудівного заводу» бажає всім вам міцного здоров’я, довічного щастя, шаленого кохання та родинного добробуту. І нехай виконуються всі мрії, адже бажання кожної жінки – закон, якому ми, чоловіки, з радістю коримося!

Правління Акціонерного товариства

«Перший київський машинобудівний завод»